ABLAKFESTŐ VERSENY

A tanulás mellett lázas karácsonyi készülődés jegyében teltek december utolsó hetei a gimnáziumban. Mi pedagógusok gazdag programokkal, úgy, mint karácsonyi kézműves nap, Télapó vagy korcsolyázás és az iskola díszbe öltöztetésével próbáltuk színesebbé tenni a várakozás idejét az idén is. A gimnáziumban nagy hangsúlyt fektetünk az esztétikus, otthonos, tanulóbarát környezet megteremtésére. Minden évszaknak megfelelően igyekszünk szépen dekorálni az iskolát, ezzel is arra tanítjuk, ösztönözzük a diákokat, hogy igényesek legyenek a környezetükre. December elejétől ünnepi díszbe öltöztettük a folyosókat, egy „kandallóval” karácsonyi meleg hangulatot varázsoltunk a bejáratnál. A diákok készen vásárolt vagy saját készítésű díszekkel öltöztették fel a tantermeiket.  Egy szülő, Illésné Oláh Anna egy fenyőfát ajándékozott a gimnáziumunknak, ez alá a feldíszített fa alá invitáltuk az osztályokat egy kis közös ünneplésre és ajándékozásra.

Bodnárné Földi Zita tanárnő kreativitását és keze munkáját dicséri a folyosó karácsonyi   pompába öltöztetése, valamint a tornaterem feldíszítése a Karácsonyi Műsorunkhoz. Mint minden évben, az idén is karácsonyi ablakfestő versenyt hirdetett meg tanárnő. A karácsonyi témájú alkotások szintén hozzájárultak a meghitt karácsonyi hangulat megteremtéséhez. 2018.12.20-án, a hagyományos Karácsonyi Ünnepünk részeként került sor a díjak átadására. A zsűri pontozása alapján:

3. helyezett: 9-es számú ablak a 11-A osztályos csoport, Molnár Luca, Dávid Dorina és Fehér Krisztina készítette2. helyezett: 8-as számú ablak a 11.A osztályos páros, Bojtor Boglárka és Kiss Dóra alkotása1. helyezett: 1-es számú ablak a 10.C osztályos Oláh Dominika és Soltész Anna, valamint a 9. A osztályos Soltész Panna és Kovács Natasa közös munkája.

Gratulálunk a díjazottaknak!

Dr. Pásztorné dr. Vass Anikó

intézményvezető